Denne personvernerklæringen beskriver hvordan ditt personvern berøres som besøkende på botek.no og tilhørende subdomener som er rettet mot offentligheten, og hvordan og hvorfor vi samler og bruker denne informasjonen.

Når du handler på botek.no gir du oss visse personopplysninger (eks. navn, telefonnr, epostadresse, fakturainformasjon eller andre data det er rimelig at knyttes til et kjøp). Dine kundedata blir dermed registrert hos oss fordi du har handlet av oss. Nedenfor er finner du informasjon iht den nye personvernerklæringen som er innført. 

 

KORT OPPSUMMERT GJELDER FØLGENDE

 • Du har rett til innsyn og kan be om kopi av alle opplysninger vi behandler om deg.
 • Du kan korrigere dine personopplysninger og be oss rette eller supplere opplysninger som er feil eller misvisende.
 • I gitte situasjoner kan du be om å få opplysninger om deg selv slettet eller begrense vår behandling av opplysninger om deg.
 • Du har rett til å protestere mot en behandling av personopplysninger om deg og å klage på vår behandling av personopplysninger.

Dersom du har spørsmål om vår behandling av personopplysninger eller ønsker å benytte noen av dine rettigheter kan du kontakte oss ved å sende en e-post til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

HVILKE PERSONOPPLYSNINGER SAMLER VI INN OM DEG?

 • Navn, e-postadresse, telefonnummer og adresse, fakturainformasjon eller andre data som knyttes til et kjøp
 • Andre typer informasjon du oppgir når du registrerer deg for kjøp av te o.l, eller sender andre former for forespørsler til oss.

BRUKERGENERERTE OPPLYSNINGER:

Vi bruker opplysningene om deg på følgende måter:

 • Informasjon om hva du har kjøpt
 • Mulig utsendelse av epost med tilbud/kampanjer.

HVORFOR SAMLER VI INN DINE PERSONOPPLYSNINGER OG HVA BRUKER VI DEM TIL?

Vi bruker personopplysningene dine til følgende formål: 

Av hensyn til vårt avtaleforhold:

 • Kundeservice: Vi lagrer mail/opplysninger som vi mottar dersom du har kontakt med oss for spørsmål, for å yte service, samt administrere ditt kundeforhold.
 • For å håndtere betaling og gi deg bestillings- og fakturainformasjon
 • For å ha muligheten til å kunne sende deg informasjon om tilbud, produkter og nyheter

HVEM KAN VI DELE DINE PERSONOPPLYSNINGER MED?

Vi deler ikke opplysningene dine med noen.

HVOR LENGE LAGRER VI DINE PERSONOPPLYSNINGER?

Vi vil ikke lagre dine personopplysninger lenger enn vi anser nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet over i avsnittet ”Hvorfor samler vi inn dine personopplysninger”.

HVORDAN BESKYTTER VI DINE PERSONOPPLYSNINGER?

Å beskytte dine personopplysninger er viktig for oss. Alle personopplysninger du oppgir til oss lagres på sikre servere hos vår webleverandør.